ЗСР „ДОШНИЦА“ Демир Капија

Полн назив на концесионерот:

Здружение на спортски риболовци “ДОШНИЦА“ Демир Капија

Скратен назив: ЗСР ДОШНИЦА
Место: Демир Капија
Адреса:  ул. Маршал Тито бб

Дата на регистрација/пререгистрација: 20.04.2004
Број на Решение за вршење дејност спо..рт: 08-165/2 од 21.06.2010

Жиро сметка: 210059111170156
Депонент: НЛБ Тутунска банка
e-mail адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. ; Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: 366-534

Претседател: Ристо Велков
Телефон за контакт: 075/368-166

Секретар: Илија Василев
Телефон за контакт: 070/324-441

 

 


 

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00