Испечатете ја страната

ЗРСК „СВ.СТЕФАН“ Охрид

Полн назив на концесионерот:

Здружение на риболовци спортски клуб “СВ.СТЕФАН“ Охрид

Скратен назив: ЗРСК СВ.СТЕФАН Охрид
Место: Охрид
Адреса:  ул. Кеј Маршал Тито бр.120 (стара барака Гранит)

Дата на регистрација/пререгистрација: 28.09.2012
Број на Решение за вршење дејност спо..рт: 08-49/3

Жиро сметка: 240120100049412
Депонент: Уни банка АД Скопје
e-mail адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: 078/663-514

Претседател: Танас Танаскоски

Лице за контакт: Маја Настевска
Телефон за контакт: 078/663-514