СРК Бистро - Струмица

Полн назив на здружението: Спортско риболовен клуб БИСТРО Струмица

Скратен назив: СРК Бистро Струмица

Место: Струмица

Адреса: ул. Маршал Тито бб Струмица

Година на основање: 02.07.2001

Дата на регистрација / пререгистрација: 29.01.2015

Број на решение за вршење дејност спорт: 30820150000206

Жиро сметка : 200000090340554

Депонент: Стопанска банка Скопје

e-mail адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Претседател: Атанас Новаков

Телефон за контакт: 077/668-330

Секретар на Здружението: Сашко Стојков

Телефон за контакт: 072/276-036

Лице за постојан контакт: Сашко Стојков

Телефон за контакт: 072/276-036

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00