Испечатете ја страната

ЗРРЕСК ЦРНА РЕКА 1929 - Битола

Полн назив на здружението: Здружение на рекреативни риболовци и екологија спортски клуб „Црна Река" 1929

Скратен назив: ЗРРЕСК „Црна Река" 1929

Место: Битола

Адреса: Далматинска бр. 70

Година на основање: 1929 година

Дата на регистрација / пререгистрација: 05.11.2013 год.

Број на решение за вршење дејност спорт: 08-730/2 / 24.04.2014 год.

Жиро сметка : 370051100288534

Депонент: Еуро стандард Банка АД Скопје

e-mail адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

тел/факс на Здружението:

Претседател: Велевски Пеце

Телефон за контакт: 070396605

Секретар на Здружението: Костовски Ристо

Телефон за контакт: 078376696

Лице за постојан контакт: Велевски Пеце/ Костовски Ристо

Телефон за контакт: 070396605 / 078376696