Испечатете ја страната

ЗСРРК “РИБОЛОВЕЦ ВАРДАР“ - БРВЕНИЦА

Полн назив на здружението:

Здружение за спортско-рекреативен риболовен клуб “РИБОЛОВЕЦ ВАРДАР“ - БРВЕНИЦА

Скратен назив: ЗСРРК “РИБОЛОВЕЦ ВАРДАР“ - БРВЕНИЦА
Место: с. Брвеница, Брвеница
Адреса: ул. Ч. Момировски бр.43

Дата на регистрација/пререгистрација: 07.05.2014
Број на Решение за вршење дејност спорт: 6949908
Жиро сметка: 30220140002444
Депонент: Стопанска Банка
e-mail адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: 070 284 195

Претседател: Стојанчо Анѓелковски
Телефон за контакт: 070 284 195

Секретар: Трајан Стојкоски
Телефон за контакт: 071 229 993