ЗСРРК “РИБОЛОВЕЦ ВАРДАР“ - БРВЕНИЦА

Полн назив на здружението:

Здружение за спортско-рекреативен риболовен клуб “РИБОЛОВЕЦ ВАРДАР“ - БРВЕНИЦА

Скратен назив: ЗСРРК “РИБОЛОВЕЦ ВАРДАР“ - БРВЕНИЦА
Место: с. Брвеница, Брвеница
Адреса: ул. Ч. Момировски бр.43

Дата на регистрација/пререгистрација: 07.05.2014
Број на Решение за вршење дејност спорт: 6949908
Жиро сметка: 30220140002444
Депонент: Стопанска Банка
e-mail адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: 070 284 195

Претседател: Стојанчо Анѓелковски
Телефон за контакт: 070 284 195

Секретар: Трајан Стојкоски
Телефон за контакт: 071 229 993

 

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00