ЗСРК “МРЕНА“ - 1987“ Крушево

Полн назив на здружението:

Здружение спортски риболовен клуб “МРЕНА - 1987“ КРУШЕВО

Скратен назив: ЗСРК “МРЕНА - 1987“ - КРУШЕВО
Место: Крушево
Адреса: ул. Томе Никле бр.41

Дата на регистрација/пререгистрација: 12.01.2021
Број на Решение за вршење дејност спорт: (во постапка)
Жиро сметка: 200003818997274
Депонент: Стопанска Банка
e-mail адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Претседател: Ѓорѓи Ицоски, 078 278 670

Секретар: Сотир Маја, 071 356 761

 

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00