Испечатете ја страната

ЗСРК “МРЕНА“ - 1987“ Крушево

Полн назив на здружението:

Здружение спортски риболовен клуб “МРЕНА - 1987“ КРУШЕВО

Скратен назив: ЗСРК “МРЕНА - 1987“ - КРУШЕВО
Место: Крушево
Адреса: ул. Томе Никле бр.41

Дата на регистрација/пререгистрација: 12.01.2021
Број на Решение за вршење дејност спорт: (во постапка)
Жиро сметка: 200003818997274
Депонент: Стопанска Банка
e-mail адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Претседател: Ѓорѓи Ицоски, 078 278 670

Секретар: Сотир Маја, 071 356 761