ЗСР СОМЧЕ Прилеп

Полн назив на здружението:

Здружение за спорт и риболов “СОМЧЕ“ Прилеп

Скратен назив: ЗСР “СОМЧЕ“ - Прилеп
Место: Прилеп

Дата на регистрација/пререгистрација: 12.01.2021
Број на Решение за вршење дејност спорт: 08-919/5 од 06.07.2022
Жиро сметка: 210072425730141
Депонент: НЛБ Тутунска банка
e-mail адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Претседател: Душко Шапуриќ, 078 305 302

 

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00