ЗСР ЈУГ–52 - Гевгелија

Полн назив на здружението:                Здружение на спортски риболовци
                          ЈУГ- 52 Гевгелија    
Скратен назив:    ЗСР  ЈУГ – 52
Место:    Гевгелија
Адреса:    Маршал Тито 101 Гевгелија
Дата на регистрација (пререгистрација):    
25.03.2005 година
Број на Решение за вршење дејност спорт:    
08 - 5014/2 од 15.04.2009 година
Жиро сметка:    ЗСР  ЈУГ- 52   300100000025251
Депонент:    Комерцијална банка
e-mail адреса:    1. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон на здружението:      034/611-468
Претседател:            Митко Танов
    телефони за контакт
        078/218-314

Лица за постојан контакт:                     1. Митко Танов
2. Иван Танев


    телефони за контакт
        
1. 078/218-314

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00