ЈП “Стрежево“ - Битола

Полн назив на концесионерот:    Јавно претпријатие “Стрежево“- Битола
Скратен назив:    ЈП “Стрежево“- Битола
Место:    БИТОЛА
Адреса:    “Булевар 1-ви Мај“ бб. 7000 Битола
Депонент/ Жиро сметка:
    Стопанска банка АД Битола: 500-0000000172-93
Централна Кооперативна банка Скопје: 320-1000024678-75
e-mail адреса:

веб страница:    1. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

2. http://strezevo.com.mk/

Телефон на концесионерот:

Факс:    
+389 (47) 207-800; +389 (47) 207-816

+389 (47) 207-836
Директор :         М-р  Љупчо Бошевски
    телефони за контакт
        070/339-439
047/207-816

Лица за постојан контакт:         


      1. М-р  Благој Вржовски

2. Вангеловски Александар


    телефони за контакт
        
1. 071/235-403

2. 075/375-638

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00