Испечатете ја страната

ЗСР „БАБУНА“ - Велес

Полн назив на здружението:    ЗДРУЖЕНИЕ  НА  СПОРТСКИ  РИБОЛОВЦИ
„БАБУНА“ - ВЕЛЕС
Скратен назив:    ЗСР „БАБУНА“ - ВЕЛЕС
Место:    ВЕЛЕС
Адреса:    Ул. Васил Ѓоргов  бб,  Велес
Дата на регистрација (пререгистрација):    
07.03.2019
Број на Решение за вршење дејност спорт:    
08-1384/1 од 25.04.2001 година
Жиро сметка: 250-0140007725-31
Депонент:  Шпаркасе банка
Е-mail адреса:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


Претседател:    

Мартин Павлов 078 404 240

Лица за контакт:    

Лазар Лазаревски 078 446 175
Ане Тодоров 078 375 863
Ангел Трајчевски 078 226 163