Испечатете ја страната

РЗСРК „МРЕНА“ - Крушево

Полн назив на здружението:    РИБОЛОВНО ЗДРУЖЕНИЕ СПОРТСКИ РИБОЛОВЕН
КЛУБ „МРЕНА“ - КРУШЕВО
Скратен назив:    РЗСРК „МРЕНА“ - КРУШЕВО
Место:    КРУШЕВО
Адреса:    ул. „Викенд зона“  бр.1/45  7520 Крушево
Дата на регистрација (пререгистрација):    12.05.2011
Број на Решение за вршење дејност спорт:    08 – 20/133 од 11.04.2012 година
Жиро сметка:    200000004057405
Депонент:    Стопанска банка АД Скопје
e-mail адреса:    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  
2. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
3. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  

Телефон на здружението:    
+389 75 782-172
Претседател:         Кире Илијоски
    телефони за контакт
        075/782-172

Лица за постојан контакт:    1. Кире Илијоски
    2. Пеце Стеваноски


    телефони за контакт
        
1. 075/782-172
2. 070/886-327