Испечатете ја страната

СРК КРАП - Струмица

Полн назив на здружението:    Спортски риболовен клуб КРАП - Струмица
Скратен назив:    СРК Крап Струмица
Место:    Струмица
Адреса:    ул. Васил Главинов бр.60
Дата на регистрација (пререгистрација):    17.03.2009
26.04.2011
Број на Решение за вршење дејност спорт:    
-
Жиро сметка:    250001002548364

Депонент:    Шпаркасе Банка
e-mail адреса:    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Претседател: Павле Мудинов 079 241 595

Секретар (лице за контакт): Зоран Иванов 077 925 263