Испечатете ја страната

ЗСРРК Пчиња - Куманово

Полн назив на здружението:    ЗДРУЖЕНИЕ СПОРТСКО РЕКРЕАТИВЕН РИБОЛОВЕН КЛУБ “ПЧИЊА„ КУМАНОВО     
Скратен назив:    ЗСРРК ПЧИЊА
Место:    КУМАНОВО
Адреса:    Ул. Ленинова бб
Дата на регистрација (пререгистрација):    
02.07.1998година
Број на Решение за вршење дејност спорт:    
08 - 1270/3 од 06.05.2004година
Жиро сметка:    ЗСРРК Пчиња Куманово: 320100005065341
 
Депонент:    Централна кооперативна банка  Куманово
e-mail адреса:     Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.