Испечатете ја страната

ЗСР „ТАШ МА 2011“ - Ташмаруништа

Полн назив на здружението: ЗДРУЖЕНИЕ НА СПОРТСКИ РИБОЛОВЦИ „ТАШ МА 2011“ - ТАШМАРУНИШТА, СТРУГА
Скратен назив: ЗСР „ТАШ МА 2011“ - ТАШМАРУНИШТА, СТРУГА
Место: Ташмаруништа, Струга
Адреса: Населено место без уличен систем с.Ташмаруништа,  Скопје
Дата на основање: 29.11.2011 
Број на Решение за вршење дејност спорт:   
Жиро сметка:    2100067511990180
Депонент:    НЛБ Тутунска банка АД Скопје 
e-mail адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон на здружението:    

Претседател: Винко Петрески

телефон за контакт: 070/682-665

Секретар на здружението: Мирослав Аврамовски

телефон за контакт: 072/204-078

Лица за постојан контакт:  Винко Петрески, Мирослав Аврамовски