ЗРРСК Свети Апостол Петар - Охрид

Полн назив на здружението:    Здружение на рекреативни риболовци
СПОРТСКИ КЛУБ СВЕТИ АПОСТОЛ ПЕТАР Охрид     
Скратен назив:    ЗРРСК Свети Апостол Петар Охрид
Место:    Охрид
Адреса:    Ул. Димитар Влахов бр.48
Дата на регистрација (пререгистрација):    
04.03.1995 година
Број на Решение за вршење дејност спорт:    
08 – 2445/3 од 01.10.2003 година
Жиро сметка:    ЗРРСК Свети Апостол Петар
5300003001535-81

Депонент:    Охридска Банка

Е-mail адреса:    1. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон на здружението:    

Претседател: Кирил Марин 077/517-610

Потпретседател: Димче Мајковски 075/717-805

Секретар: Марио Петковски 075/303-150

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00