Испечатете ја страната

СРК Рибарска Вистина - Охрид

Полн назив на здружението:    Спортско риболовен клуб „РИБАРСКА ВИСТИНА“     
Скратен назив:    СРК Рибарска Вистина
Место:    Охрид
Адреса:    ул Карпош Војвода бр 37/21 Охрид
Дата на регистрација (пререгистрација):    
02.09.2009 година
Број на Решение за вршење дејност спорт:    
08 – 1724/1 од 21.06.2010 година
Жиро сметка:    РА-ЛИ Дооел СРК Рибарска Вистина
5300001012565-36

Депонент:    Охридска Банка
e-mail адреса:    1. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 www.ribari.mk

Телефон на здружението:    

Претседател:    Дарко Димитриевски
    телефони за контакт
        078/377-660

Лица за постојан контакт:             1. Дарко Димитриевски  
         2. Радован Димитриевски


    телефони за контакт
        
1. 078/377-660
2. 076/405-381