Испечатете ја страната

ЗРСРК РИБАР 2011 - Скопје

Полн назив на здружението:

ЗДРУЖЕНИЕ НА РИБОЛОВЦИ СПОРТСКО РЕКРЕАТИВЕН КЛУБ РИБАР 2011 СКОПЈЕ     

Скратен назив:    ЗРСРК РИБАР 2011
Место:    СКОПЈЕ
Адреса:    Бул. Партизански одреди 42/4, 1000 Скопје
Дата на регистрација (пререгистрација):    22.12.2011 ЕМБС: 6751318
Број на Решение за вршење дејност спорт: 08-428/3 од 08.03.2013
Жиро сметка: ЗРСРК РИБАР 2011 Скопје - 300000003352938
Депонент:    Комерцијална банка
e-mail адреса:    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон на здружението:    +389 (0)70 250 845

Претседател: Сашо Васков - 070 250 845

Лица за постојан контакт: Филип Серафимовиќ - 071 232 188