ЗРСРК РИБАР 2011 - Скопје

Полн назив на здружението:

ЗДРУЖЕНИЕ НА РИБОЛОВЦИ СПОРТСКО РЕКРЕАТИВЕН КЛУБ РИБАР 2011 СКОПЈЕ     

Скратен назив: ЗРСРК РИБАР 2011 

Место: Скопје

Адреса на здружението: Бул. Партизански одреди 42/4, 1000 Скопје

Адреса на канцеларијата: Бул. Кочо Рацин бр.28, 1000 Скопје

Дата на регистрација: 22.12.2011

ЕМБС: 6751318

Број на Решение за вршење дејност спорт: 08-428/3 од 08.03.2013

Жиро сметка: ЗРСРК РИБАР 2011 Скопје - 300000003352938

Депонент: Комерцијална банка

Е-mail адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Претседател: Сашо Васков - 070 250 845

Секретар: Филип Серафимовиќ - 071 232 188

Повеќе во оваа категорија: ЗСР СОМЧЕ Прилеп »

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00