ЗСР ПЕЦ-ПЕЦ - Прилеп

Полн назив на здружението: ЗДРУЖЕНИЕ  НА СПОРТСКИ  РИБОЛОВЦИ ПЕЦ-ПЕЦ
Скратен назив: ЗСР ПЕЦ-ПЕЦ  ПРИЛЕП
Место: 7500 Прилеп
Адреса: ул .Тризла  бр.161 

Датум на основање: 07.11.2001

Дата на регистрација (пререгистрација): 08.05.2014

Број на Решение за вршење дејност спорт: 08-3849/3

Жиро сметка:  210055657820194
Депонент:    НЛБ Тутунска банка
e-mail адреса:    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
    
Телефон на здружението: +389 (76) 994-426

Претседател:    Билјана  Димеска, 076-994-428

Секретар: Сашо Цветкоски, 076-994-426

Лица за постојан контакт: Билјана  Димеска, Сашо Цветкоски

Телефони за контакт: 076-994-428, 076-994-426, 075-296-097

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00