Испечатете ја страната

СРЗЕК КОЧАНСКИ РИБАР - Кочани

Полн назив на здружението:

СПОРТСКО РИБОЛОВНО ЗДРУЖЕНИЕ ЕКОЛОШКИ КЛУБ КОЧАНСКИ РИБАР - КОЧАНИ   

Скратен назив:    СРЗЕК КОЧАНСКИ РИБАР - Кочани
Место:    Кочани
Адреса:    Ул. Цар Самоил бр.32/А, Кочани
Дата на регистрација:    27.12.2013
Број на Решение за вршење дејност спорт:
Жиро сметка: 300050000148977
Депонент:    Комерцијална банка
e-mail адреса:    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон на здружението:    +389 (0)71 320-697

Претседател: Димитар Димитров 070/320-697

Секретар на здружението: Димитар Атанасов 070/987-587

Лица за постојан контакт: Димитар Димитров, Димитар Атанасов