ЗСРРК МРЕНА - Крива Паланка

Полн назив на здружението:

Здружение спортско рекреативен риболовен клуб МРЕНА - Крива Паланка

Скратен назив: ЗСРРК МРЕНА - Крива Паланка
Место: Крива Паланка
Адреса:  ул.Гоце Делчев бр.31, Крива Паланка
Дата на регистрација/пререгистрација: 05.12.1998 / 14.05.2013
Број на Решение за вршење дејност спорт: 08-3759 од 15.04.2009
Жиро сметка: 320100005008402
Депонент: Централна Кооперативна Банка
e-mail адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. ; Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Претседател: Слободан Стојнев, 071/267-420

Секретар на здружението: Сашко Велковски, 070/828-887

Лица за постојан контакт:

Горан Тонев 071/296-486 ; Емил Додевски 075/449-801 ; Драгиша Петровски 071/252-451

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00