Испечатете ја страната

СРДЗ „БАШ ВАРДАР“ - Гостивар

Полн назив на здружението:

Спортско риболовно друштво здружение “БАШ ВАРДАР“ - Гостивар

Скратен назив: СРДЗ “БАШ ВАРДАР“ - Гостивар
Место: Гостивар
Адреса:  ул.Белградска бр.31, Гостивар
Дата на регистрација/пререгистрација: 22.03.2011
Број на Решение за вршење дејност спорт:
Жиро сметка: 200001945816015
Депонент: Стопанска банка
e-mail адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. ; Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Контакт телефон: +389 (0)42 215-711

Претседател: Џавид Сејдини
Телефон за контакт: 071/953-666