Испечатете ја страната

ЗСРК „КЛЕН“ - Македонски Брод

Полн назив на здружението:

Здружение спортско риболовен клуб “КЛЕН“ - Македонски Брод

Скратен назив: ЗСРК “КЛЕН“ - Македонски Брод
Место: Македонски Брод
Адреса:  ул.7-ми септември бр.2

Дата на регистрација/пререгистрација: 25.05.2014
Број на Решение за вршење дејност спорт: 08-4983/2 од 15.04.2009 година
Жиро сметка: 300020000201698
Депонент: Комерцијална банка
e-mail адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Претседател: Марјан Алампиоски

Телефон за контакт: 070/302-898

Лица за постојан контакт:

Марјан Алампиоски, 070/302-898

Божидар Блажески, 075/347-471