Испечатете ја страната

ЗСРЕК „КРАП“ - Виница

Полн назив на здружението:

Здружение спортско риболовен еколошки клуб “КРАП“ - Виница

Скратен назив: ЗСРЕК “КРАП“ - Виница
Место: Виница
Адреса:  ул.Борис Кидрич бр.13

Дата на регистрација/пререгистрација: 12.01.2012
Број на Решение за вршење дејност спорт: ///
Жиро сметка: 300220000005748
Депонент: Комерцијална банка
e-mail адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Претседател: Зоран Атанасов
Телефон за контакт: 078/534-940

Секретар: Дејан Иванов
Телефон за контакт: 070/557-699