ЗСРЕК „КРАП“ - Виница

Полн назив на здружението:

Здружение спортско риболовен еколошки клуб “КРАП“ - Виница

Скратен назив: ЗСРЕК “КРАП“ - Виница
Место: Виница
Адреса:  ул.Борис Кидрич бр.13

Дата на регистрација/пререгистрација: 12.01.2012
Број на Решение за вршење дејност спорт: ///
Жиро сметка: 300220000005748
Депонент: Комерцијална банка
e-mail адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Претседател: Зоран Атанасов
Телефон за контакт: 078/534-940

Секретар: Дејан Иванов
Телефон за контакт: 070/557-699


 

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00