Испечатете ја страната

СРД „ПЕНА“ - Тетово

Полн назив на здружението:

Спортско риболовно друштво “ПЕНА“ - Тетово

Скратен назив: СРД “ПЕНА“ - Тетово
Место: Тетово
Адреса:  Градско пазариште, објект бр.59

Дата на регистрација/пререгистрација: 20.12.2009
Број на Решение за вршење дејност спорт: ///
Жиро сметка: 290400011263671
Депонент: ТТК банка
e-mail адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Претседател: Марјан Бишкоски
Телефон за контакт: 078/236-826

Секретар: Борче Добрески
Телефон за контакт: 071/757-214