СРД „ПЕНА“ - Тетово

Полн назив на здружението:

Спортско риболовно друштво “ПЕНА“ - Тетово

Скратен назив: СРД “ПЕНА“ - Тетово
Место: Тетово
Адреса:  Градско пазариште, објект бр.59

Дата на регистрација/пререгистрација: 20.12.2009
Број на Решение за вршење дејност спорт: ///
Жиро сметка: 290400011263671
Депонент: ТТК банка
e-mail адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Претседател: Марјан Бишкоски
Телефон за контакт: 078/236-826

Секретар: Борче Добрески
Телефон за контакт: 071/757-214


 

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00