Испечатете ја страната

„ФИШНЕТ“ ДООЕЛ Струмица

Полн назив на концесионерот:

Друштво за рибарство, земјоделство, производство, трговија и услуги “ФИШНЕТ“ ДООЕЛ Струмица

Скратен назив: ФИШНЕТ ДООЕЛ Струмица
Место: Струмица
Адреса:  ул. Ленинова бр.44, ГТЦ Глобал, кат 3

Жиро сметка: 200002331539134
Депонент: Стопанска банка
e-mail адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: 034/609-708

Директор: Антонио Божинов
Телефон за контакт: 077/715-189