Испечатете ја страната

Решение за забрани за риболов за 2019

05 Апр 2019
3789 пати

Во прилог може да го преземете Решението за забрани за риболов поради мрест на риболовни ревири и рекреативни зони, издадено од МЗШВ.

Со почит.

Македонска Риболовна Федерација

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ПРИЛОГОТ: