Испечатете ја страната

Дополна на Решение за забрани за риболов за 2019

21 Мај 2019
1972 пати

Почитувани,

Во прилог може да ја погледнете дополната на Решението за забрани за риболов за 2019 година.

Со почит,

Македонска Риболовна Федерација

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ПРИЛОГОТ: