Испечатете ја страната

Јавен повик за доделување на концесии

13 Сеп 2019
1012 пати

Почитувани,

Во прилог може да го преземете последниот повик за доделување на концесии за рекреативен риболов.

Со почит,

Македонска Риболовна Федерација

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ПРИЛОГОТ: