Испечатете ја страната

Покана за Собрание на МРФ

23 Дек 2019
711 пати

Почитувани,

Ве известуваме дека 36-тата седница на Собранието на МРФ ќе се одржи во просториите на Земјоделски факултет за науки и храна 29.12.2019 година со почеток во 11.00 часот.

Делегати со право на глас имаат риболовните здруженија, членки на федерацијата, кои ја имаат подмирено членарината за 2018 година до денот на одржувањето на Собранието.

Во прилог се материјалите за собранието.

Со почит,

Македонска Риболовна Федерација 

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ПРИЛОГОТ: