Испечатете ја страната

Решение за висина на надомест за легитимации за 2020 година

10 Јан 2020
1184 пати

Почитувани,

Во прилог можете да го погледнете одобрението за висина на надомест за легитимации за 2020 година, издадено од МЗШВ.

Воедно ве информираме дека ќе започнеме со издавање на легитимации од понеделник, 13.01.2020.

Со почит,

МРФ

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ПРИЛОГОТ: