Испечатете ја страната

Програми за Спин лига и Спин куп 2020

14 Јан 2020
1113 пати

Почитувани риболовци,

Во прилог може да ги погледнете Програмата за Спин лига 2020 и Програмата за Спин куп 2020 во организација на Македонска Риболовна Федерација.

Бистро!

Македонска Риболовна Федерација

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ПРИЛОГОТ: