Испечатете ја страната

Теркови за Годишен план и Годишен извештај

22 Јан 2020
709 пати

Почитувани концесионери,

Во прилог може да го преземете теркот за Годишен план и Годишен извештај.

Со почит,

Македонска Риболовна Федерација

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ПРИЛОГОТ: