Испечатете ја страната

Документи за државна дозвола

22 Јан 2020
1271 пати

Почитувани,

Во прилог може да ги преземете потребните документи за вадење на државна дозвола за рекреативен риболов.

Со почит,

Македонска Риболовна Федерација

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ПРИЛОГОТ: