Испечатете ја страната

Оглас за вработување

03 Фев 2020
699 пати

Почитувани,

Ве информираме дека Македонска Риболовна Федерација објави оглас за вработување на технички секретар. Истиот може да го погледнете во прилог:

ИНФОРМАЦИИ ЗА ОГЛАСОТ

Објавен на

03.02.2020

Огласот трае до

11.02.2020

Занимање според НКЗ

Технички секретар

Работно место

Технички Секретар во Македонска Риболовна Федерација

Какво работно место

упразнето

Дали работното место е со посебни овластувања

Не

Работен однос тип

Неопределено

Потребно искуство

 

Број на места

1

Слободни места

1

Распоред на работно време

Претпладне;

Работно време

07.00-15.00

Неделно часови

40

Основна плата

15,000.00

Забелешка

Молба Биографија Увер за државјанство Потврда за неосудуваност Копија од ЛК и Возачка дозвола Доказ за позн стр јазик - приоритет англиски Препорака од пртеходно вработување Друго Доставување на документи во затворен необележен плик во МРФ

Познавање на странски јазици

Англиски;

Вештини

MS Office;

Обуки

 

Возачка дозвола

Б;

ПОТРЕБНО ОБРАЗОВАНИЕ

Квалификација

Високо стручно образование

Степен

VIIA

Образовна установа

 

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРАВНО ЛИЦЕ

Правно лице

МАКЕДОНСКА РИБОЛОВНА ФЕДЕРАЦИЈА Скопје

Адреса

Бул. Кочо Рацин 75 1000 Скопје

E-mail

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон

023164539

Општина

 

Место

Скопје - Центар

Забелешка