Испечатете ја страната

Известување за уплата на судиска такса

04 Мар 2020
844 пати

Почитувани,

Ве известуваме дека уплатата за судиска такса и спортска легитимација за 2020 година се уплатува на жиро сметка 300 000000 191029 Комерцијална банка најдоцна до 20.03.2020 година.

Со почит,

Македонска Риболовна федерација