Испечатете ја страната

Известување за Државен крапски куп Гемиџии 2021

14 Сеп 2021
788 пати

Почитувани,

Ве информираме дека на одржаниот онлајн состанок на натпреварувачката комисија за крапски риболов едногласно со седум гласа ЗА е заклучено Државниот крапски куп Гемиџии да се одржи од 08-11.10.2021 година на Велешко езеро во организација на МРФ, а домаќин да биде ЗСР Бабуна Велес.

Со почит,

Македонска Риболовна Федерација