Измена на термини за Спин лига 2022

11 Мар 2022
663 пати

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Поради меѓународен натпревар во кајакарство што ќе се одржи на река Треска во Матка, закажаните натпревари во Спин лига 2022 што требаше да се одржат во деновите:

1 – 2 коло
19.03.2022 и 20.03.2022

3 – 4 коло
26.03.2022 и 27.03.2022

истите се презакажани за:

1 – 2 коло
09.04.2022 и 10.04.2022

3 – 4 коло
16.04.2022 и 17.04.2022

Со почит,

Македонска Риболовна Федерација

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00