Испечатете ја страната

Записник од одржаниот испит за спортско - риболовен судија

16 Мар 2022
607 пати

Почитувани,

Во прилог може да го преземете Записникот од одржаниот испит за спортско - риболовен судија во организација на Македонска Риболовна Федерација.

Со почит,

МРФ

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ПРИЛОГОТ: