Известување во врска со Мушичарска лига 2022

06 Сеп 2022
943 пати

Почитувани натпреварувачи,

 

Ве информираме дека Мушичарската лига се одложува и ќе се одржи во последниот викенд во септември, на 24.09 и 25.09.2022 година на истата локација.

Воедно, програмата за лигата ќе биде ревидирана и новата ќе може да ја погледнете во делот Натпревари -> Натпревари 2022 -> Програми.

 

Со почит,

 

Македонска Риболовна Федерација

 

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00