Освоено прво место на Јадранско-подунавски куп во спин

03 Окт 2022
911 пати

Почитувани,

Со големо задоволство ве информираме дека една од екипите кои ја претставува Македонија на првиот Јадранско-подунавски куп во дисциплината спин (риболов со вештачки мамки), екипата МК1 од РИБАР 2011 го освои првото место во екипна конкуренција, а воедно во поединечна конкуренција имавме два високи пласмани на 4-тата и 5-тата позиција.

Честитики до сите учесници и до сите натпреварувачи кои достојно ја претставија Македонија и Македонската Риболовна Федерација.

Во прилог неколку фотографии од натпреварот и победниците.

Бистро!

Македонска Риболовна Федерација.

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00