Известување за Собрание на МРФ

19 Окт 2022
1040 пати

Почитувани,

Ве известуваме дека Седницата на 37-мо Собрание на МРФ ќе се одржи на 30.10.2022 година на Факултетот за земјоделски науки во Скопје со почеток во 11 часот. Право на делегат имаат риболовните здруженија, членки на МРФ кои ги имаат подмирено обврските од 2021 година согласно Статутот на МРФ.

Материјалите за Собранието се во прилог.

Со почит,

Македонска Риболовна Федерација 

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ПРИЛОГОТ:

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00