ИЗВЕСТУВАЊА

Почитувани, На ден 13.12.2014 година со почеток во 19.30 часот, во организација на Македонска Риболовна Федерација, во мотелот „Лозар“ на езерото „Младост“ – Велес, ќе се одржи втора по ред средба на вљубениците во природата и рекреативниот и спортски риболов „РИБАРСКА ВЕЧЕР 2014“.
На 12.11.2014 беше извршено порибување на Крушевско езеро со крап со просечна големина од 10 кг, вкупно 200 кг крап. Порибувањето е во насока на подобрување на состојбата со популацијата на крап во Крушевско езеро, со цел во иднина евентуалните натпревари во крапски риболов кои би се организирале на ова езеро да бидат поатрактивни за натпреварувачите.  

Забрани за риболов

01 Мар 2014
7662 пати
Преглед на забрани за риболов поради мрест по концесионери/риболовни ревири ЗАБРАНИ    
Во организација на Македонската Риболовна Федерација на 26.10.2014 година на Мавровско езеро (м.в. Црн камен) ќе се одржи првиот државен спин куп. Котизација за учество нема да се наплаќа. Сите заинтересирани треба да поседуваат или да извадат спортска легитимација од МРФ и да се пријават најдоцна до 20.10.2014 на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. или директно во седиштето на МРФ.
Во организација на Македонската Риболовна Федерација на 12.10.2014 година на реката Треска (скопски ревир) ќе се одржи првиот државен мушичарски куп. Котизација за учество нема да се наплаќа. Сите заинтересирани треба да поседуваат или да извадат спортска легитимација од МРФ и да се пријават најдоцна до 06.10.2014 на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. или директно во седиштето на МРФ.
Со кликнување на линкот подолу, може да ја видите Завршната сметка на Македонската Риболовна Федерација за 2013 година

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

СПОРТСКА СМЕТКА

МРФ Скопје спорт

Ж-сметка: 3000000032550-65

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk