СУПЕР ЛИГА ПЛИВКА - ПЛАСМАН

28 Фев 2014
5843 пати

Резултати од конечниот пласман на натпреварувачите во Супер Лига - дисциплина “пливка“

 

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ПРИЛОГОТ:
Повеќе во оваа категорија: Екипи и спортисти за 2014 »

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

СПОРТСКА СМЕТКА

МРФ Скопје спорт

Ж-сметка: 3000000032550-65

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk