КУП 8-ми СЕПТЕМВРИ КРАП - КОНЕЧЕН ПЛАСМАН

28 Фев 2014
5868 пати

Резултати од Државниот куп “8-ми септември“ во риболов со јадица на дно (крапски риболов) кој се одржа на Крушевското езеро.

 

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ПРИЛОГОТ:

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

СПОРТСКА СМЕТКА

МРФ Скопје спорт

Ж-сметка: 3000000032550-65

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk