ДРЖАВЕН МУШИЧАРСКИ КУП

12 Ное 2014
5873 пати
На 12.10.2014 на реката Треска во близина на Скопје се одржа првиот Државен мушичарски куп на Македонија. 


На натпреварот беа постигнати приложените резултати кои може да ги преземете на линкот погоре, а Перо Стефков од Скопје беше прогласен за Државен првак на РМ во дисциплина “мушичарење“.
ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ПРИЛОГОТ:

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

СПОРТСКА СМЕТКА

МРФ Скопје спорт

Ж-сметка: 3000000032550-65

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk